top
Gerealiseerde projecten:
2010  
Data-analyse voor het migreren van data van Baan5 en diverse andere systemen naar SAP. Het project is een integratie van KPN in Getronics. Hiervoor dienen meerdere bronsystemen geanalyseerd te worden en vertaald te worden naar het doelsysteem.
 
2009-2010  
Ontwikkelen diverse webapplicaties, trainen en begeleiden van externe partij voor het overnemen van de support. Projectleiding mbt het ontwikkelen en uitbesteden aan een externe partij van een KPI meetsysteem. Voor een volledige lijst kunt u contact opnemen zodat wij u deze kunnen toesturen.
 
2009  
Ontwikkelen kwaliteitmeetsysteem in .NET 2.0. en webportal voor inzage in eigen contracten, opvragen van status en bestellen onderdelen voor machinepark. Ontwikkelmethode VB.NET.
 
2008
Migratie reportingserver 2000 naar 2005 op serverniveau. Ontwikkelen rapportages
met MS reportingservices voor diverse BUís, ontwikkelen webportals bij Canon Nederland NV.
Ontwikkelmethode VB.NET en ASP.NET 2.0.
 
2008  
Intranetsite ontwikkeld voor Unix/Oracle Specialist in .NET 2.0.
 
2007  
Migratie SQL 2000 omgeving naar SQL 2005 op serverniveau bij Canon Nederland NV.
 
2007  
Reverse engineering van publicatie tool geschreven in VB6 en documenteren Repository maintenance (DB2) en het verder ontwikkelen van de Repository applicatie in Java.
Ontwikkelen van een Reporting tool in Acces.
Functie: technical consultant bij ABNAMRO Bank in Amsterdam.
 
2007  
Ontwikkelen en bugfixen van Funda voor Mirabeau in Amsterdam. Onderdeel van een ontwikkelteam van 17 personen.
 
2007  
Consultancy werkzaamheden voor een .NET applicatie in de cosmetische branche.
 
2006  
Het analyseren van requirements en het ontwikkelen van een CRM applicatie in ASP en VB6 voor Wunderman te Amsterdam, eindopdrachtgever in de automotive branche. De applicatie is een 2-tier applicatie gebaseerd op SQL-Server 2000. Planning, calculatie en begroting van ontwikkelwerk. Aansturen van ontwikkelteam. Ontwikkelmethode: RUP.
 
2005/2006  
Ontwikkelen van een relatiebeheer en facturatie programma voor een opleidingscentrum:
C# en ASP.NET 2.0. Ontwikkelmethode: RAD (Rapid Application Development). Volledig ontwikkeltraject van ontwerp tot realisatie.
 
2005  
Ontwikkelen van een relatiebeheer pakket voor Piramide BV: C# en ASP.NET. Onderdeel van een ontwikkelteam van 4 personen.
 
2005  
Ontwikkelen van een internetportaal voor de agrarische sector: PL/SQL en Javascript. Ontwikkelmethode: RUP.
 
2005  
Consultancy, implementeren, installeren, ontwikkelen van reports voor Wolters Kluwer Amsterdam: SAP Business One versie 2004. Tevens personeel opgeleid.
        
2004/2005  
Ontwikkelen van een applicatie voor het Ministerie van Defensie. Het schrijven van een Functioneel Ontwerp, Technisch Ontwerp, Use Case stappenplan en het opzetten van de datastructuur:  C# met ASP .NET. Toepassen van ADO .NET, onderliggende database SQL Server 2000.
De inhoud valt onder de geheimhoudingsplicht. Ontwikkelmethode: UseCase.
 
2004  
Ontwikkelen van een financieel pakket voor het Ministerie van Defensie: C# met Crystal Reports. De inhoud valt onder de geheimhoudingsplicht. Ontwikkelmethode: UseCase.
 
2004  
Consultancy en ontwikkelen voor een opleidingscentrum: ERP pakket volledig via webbrowser te benaderen. Ontwikkeling van maatwerk voor klanten: ASP .NET, C# .NET, VB .NET en C++ .NET.
 
2004  
Premie berekeningsprogramma voor motorverzekeringen bij verzekeringsmaatschappij: VB .Net en ASP .NET met MS Access als database.
 
2004 
Trainen van cursisten in Word en Windows voor een opleidingscentrum.
 
2003  
Importwizard voor het importeren van gegevens in een database bij een softwarebedrijf: C++ met SQL Server 2000 als database.
 
2001-2003  
Mede ontwikkelaar van een kassaprogramma: Java en C#.
 
Opzetten van een helpdesk: Schrijven van procedures, gebruikersbeheer, security, software beheer, 1e, 2e en 3e lijns support leveren, training medewerkers.
 
Ontwikkelen van een materieelbeheer module in BaaN V ERP: BaaN Tools, gebruikte database Oracle. Dit project is een maatwerkoplossing op de standaard BaaN V ERP modules. Het ontwerpen van tabellen, het ontwikkelen van de gebruikersinterface en het testen van de  uiteindelijke applicatie.
 
Maatwerk ontwikkeling voor diverse klanten in BaaN IV: BaaN Tools.
 
Maatwerk ontwikkeling van modules voor een CRM applicatie: Lotus Domino R5, Lotus Script.
Werkgever: Serac B.V. 
 
1993/2001   Zelfstandig ondernemer installatietechniek: Projectbegeleiding van installatiewerkzaamheden van offerte tot oplevering.
 
bottom